• Gyártás

    Mit jelent az egyedi megrendelés? Vannak olyan hűtési-fűtési rendszerek, amelyek különleges hőcserélőket tartalmaznak és fontos a korrózióvédelem és a baktériummentes hűtőközeg. Ezért gyártunk kifejezetten ezeknek a kritériumoknak megfelelő fagyálló hőközlő folyadékot. A megrendelő igényeinek megfelelően még a dermedéspontját is beállítjuk a folyadéknak.

  • Bértöltés

    Vállaljuk különböző folyadékok kiszerelését 500ml-től 1000L-es IBC tartályig. Mit is jelent ez a kiszerelés? A hozott vagy az általunk gyártott folyadékot (olajok, fagyállók, szélvédőmosók, AdBlue) különböző a megrendelő igényei szerinti edényzetbe, flakonba, kannába letöltjük a megrendelő saját címkéjével címkézzük és készre csomagoljuk.Vállaljuk különböző folyadékok kiszerelését 0,5 L-től 220 L-ig. Mit is jelent ez a kiszerelés? A hozott vagy az általunk gyártott folyadékot (olaj, fagyálló, szélvédőmosó) különböző a megrendelő igényei szerinti edényzetbe, kannába letöltjük, címkézzük és készre csomagoljuk.

Az 1992-ben alakult Krarusz Kft. fő profilja a gépjárművekben illetve a hagyományos és a  megújuló energiát hasznosító épületgépészeti hűtő-fűtő rendszerekben használatos folyadékok fejlesztése, gyártása és értékesítése. A fejlesztéseink során arra törekedtünk, hogy Nyugat-Európai színvonalú, minőségi alapanyagokból készült, hazai termékekkel lássuk el a vásárlóinkat. Alapos teszteléssel alátámasztott kutatási eredményeinket tükrözi, hogy a prémium termékeink a legnagyobb autógyárak (Mercedes, Audi, BMW, VW, Opel, PSA stb.) minősítési rendszer fokozataival rendelkeznek, népszerűségük folyamatosan nő, és a kiváló minőség kedvező árral párosul. Gyártástechnológiánk megfelel a kor minőségi és technológiai követelményeinek. Környezettudatosságunkat jellemzi, hogy a legkevesebb károsanyag kibocsátás mellett állítjuk elő termékeinket a legmagasabb újrahasznosítás szellemében. Kapacitásunk lehetővé teszi a saját termékek előállításán túl a bérgyártást is partnereink részére. Vevőink maximális elégedettségére törekedve versenyképes árakon biztosítjuk kiváló minőségű termékeinket a megbízhatóság, rugalmasság és pontosság jegyében. Termékeinket többféle minőségi kategóriában és koncentrátumban a 0,5 literes flakontól az 1.000 literes tartályos kiszerelésig gyártjuk és forgalmazzuk.

Cookie beállítások

8200 Veszprém, Csemete utca 3.

+36(88)420260

krarusz@krarusz.hu

H-P: 7-15 | Sz-V: Zárva

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz